Bologna Children's Book Fair 2021

Do digitálneho programu sa prezentáciami štyroch krátkych filmov zapája aj slovenská literárna tvorba.

Druhý ročník online Bologna Children's Book Fair – najdôležitejšieho svetového detského veľtrhu, bude mať množstvo vynikajúcich podujatí.

Od 14. do 17. júna veľtrh uvedie pôsobivý program pokrývajúci celé spektrum knižného priemyslu. K dispozícii budú konferencie, slávnostné odovzdávanie cien, workshopy, výstavy, prednášky, diskusie a rozhovory na rôznych fórach. Každý deň štvordňového veľtrhu sa budú konať LIVE konferencie s medzinárodne uznávanými prednášajúcimi. Novou iniciatívou je v tomto roku bohatý program podujatí organizovaný priamo vystavovateľmi.

Literárne informačné centrum ako každoročný organizátor slovenského národného stánku sa zapája do digitálneho programu prezentáciami štyroch krátkych filmov. Každý film predstavuje jeden knižný titul z produkcie vydavateľstiev Monokel, Brak, OZ Slniečkovo a Literárne informačné centrum:

 

14.jún 2021 - Literárne informačné centrum – Strom

15.jún 2021 - Brak – Krutá Marta

16.jún 2021 - Monokel - Rok dobrých správ

17.jún 2021 - OZ Slniečkovo – Malý Panda, Tato a mesiac

Program podujatí vystavovateľov bude propagovaný na všetkých komunikačných kanáloch veľtrhu ako neoddeliteľná súčasť Online verzie veľtrhu 2021 a bude na stránke k dispozícií do 31.augusta 2021.

O programe festivalu porozprávala v Rádiu Devín Miroslava Bilačičová, ktorá má na starosti organizáciu našej účasti na tomto podujatí už 23 rokov.

Program LIC nájdete na webe festivalu na tomto odkaze.

 

Viac informácií:

https://www.bolognachildrensbookfair.com/en/events/exhibitors-events-programme/10953.html

 

Titulný obrázok: ilustrácia s názvom "Too many angels" od Zuzany Bočkayovej Brunckovej
  • Bologna Children's Book Fair 2021 - 0